• 4.8 1247 verifierade recensioner
  • Köp diffuser och välj 3 gratis oljor!

  • Över 12,500+ nöjda kunder

Kunskapsbank om eterisk olja, diffusers & aromaterapi

Varför ska man använda en diffuser?

En diffuser är det bästa valet för att sprida väldoft i hemmet. Den förvandlar vanligt kranvatten till ånga, som bär ut de dofter du tillsatt i vattnet i rummet. Till skillnad mot många andra doftprodukter används alltså inga syntetiska kemikalier. Bara vatten och helt naturlig eterisk olja


Eftersom du tillsätter doften droppvis rakt ner i diffuserns vattentank kan du själv styra hur svagt eller starkt det ska lukta. En stor fördel för dig som är känslig för starka lukter och tycker doftljus eller doftpinnar kan bli för överväldigande. 


Med en diffuser och några eteriska oljor kan du också byta doft så ofta du vill. Oljorna är väldigt doftintensiva och därmed dryga. Ett par droppar pepparmynta för att pigga upp på morgonen. Ett par droppar lavendel på kvällen när du vill slappna av. Med en diffuser och några eteriska oljor bestämmer du hur, när, vad och hur mycket det ska dofta hemma!


När vattnet i diffusern är slut så stängs den av helt automatiskt. Du behöver med andra ord inte oroa dig över någon öppen låga, som med doftljus. Starta bara din diffuser och låt den köra!


En diffuser är det naturliga och rena sättet att sprida väldoft hemma, och du är i förarsätet både vad gäller styrka och typ av doft!